Podcast "Snaga uma": Saša Janković - Očekivali su da snimam druge opozicionare
11,523
Reddit
nova.rs/video/?ref=yt
Saša Janković gostovao je u podcastu Snaga uma i sa novinarkom Miljanom Nešković govorio o svemu što je naučio o ljudskoj prirodi tokom bavljenja politikom, kako je sam istakao o ovome govori "prvi put u javnosti, a verovatno i poslednji".
"Odavno sam prestao da razgovaram o ljudima koji su na vlasti. Jasno je šta mislim o njima. Dok sam bio u Beču dogodila se situacija da je predsednik jedne političke stranke, koja je sa moje strane bila, nešto debelo slagao. Tada sam pozvao potpredsednika njegove stranke koji mi je rekao - Pa Saša, naravno da je slagao. Da li je moguće da ga niste snimili? ", prisetio se Saša Janković tokom razgovora u podcastu koji u celosti možete pogledati na video linku.
"Dakle, treba da snimam razgovore sa svojim najbližim saradnicima da bih sutra izašao u medije i rekao kako oni lažu, pa da onda mogu ovi sa druge strane da se naslađuju kako je opozicija ovakva ili onakva. Na šta bi to ličilo? Sutra je kao trebalo da preuzmemo i da delimo vlast? Tako? Meni je lako da kažem da ova vlast ne valja. Ali ako treba da preuzmem odgovornost sa nekim ko je spreman na takve stvari, ja to ne želim. Ili ćemo to da uradimo kako treba i da Srbiju okrenemo u drugačijem pravcu, ili hvala lepo. Ako ne mogu da ih pobedim, ne moram da ni da im se pridružim. A mislim da može da se pobedi, jer mnogo veći broj ljudi vidi sve ovo o čemu pričamo danas".

Pratite nas na:

www.nova.rs
facebook.com/nova.rs.offi...
instagram.com/nova.rs_portal
twitter.com/novarsonline

Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!
Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited!

Коментара
Потврди
met gala
11:25
3,9 мил
met gala
11:25
3,9 мил